Röviden az általam nyújtandó szolgáltatásokról:

​Thai aromaolajos masszázs:

Serkenti a vérkeringést, nyirokkeringést, ellazítja az izomzatot. Vendég hangulatához összeállított aromaolajokkal történik a masszázs. Az olajos thai masszázst, SEN energiapályákon végzem. Masszázs végére kiegyensúlyozottság lesz úrrá testén és lelkén egyaránt. Gyermekek is nagyon élvezik!

Thai herbál masszázs:

​Ez egy különleges gyógynövényes masszázs, amelyben gyógynövények keverek össze és „labdát” készítek. A labdákat felmelegítem. Meleg gyógynövényes labda borogatás előnyei, mély relaxáció, oldja a stresszt és fáradtságot, növeli mind érzelmi és fizikai jólétet, javítja a vér- és nyirokkeringést, serkenti a belső szerveket. Pihentető és élénkítő hatása van a testre és az elmére, nyugtató a fájó és túlhajszolt izmokra. Különösen ajánlott gyermekágyi depresszió eseténi is. Gyermekek is nagyon szeretik!

Thai talp és lábmasszázs:
​ Thai talpmasszázs egy energetizáló és élénkítő masszázs, mely az alsó lábszárra és a térdre is kiterjed. Masszázs során „kis doktort” speciálist botot alkalmazok, mely ösztönözi a láb reflex pontjait. Előnyei: enyhíti a feszültséget, összehangolja és elősegíti a szervezet öngyógyító képességet, elősegíti az általános egészséget és a jó közérzetet. Thai talpmasszázs technika méregtelenít és tisztítja testet.

​Thai kismama masszázs:

A kismama masszázs célja, az energiák aktivizálása a test energiavonalait követve, ritmikus akupresszúrás nyomásokkal. Enyhíti és csökkenti a stressz kellemetlen hatásait, oldja az izomgörcsöket, könnyíti az ellazulást, megszünteti hát-és derékfájást, enyhíti a székrekedést és gyomorégést, csökkenti a szervezet kóros folyadék visszatartását.

​Fontos: A masszázst a második trimesztertől kezdve alkalmazhatjuk biztonságosan a hetedik hónap végéig!


​Az első találkozás alkalmával minden vendégemmel kitöltünk egy státusz lapot, ezzel megismerem jelenlegi állapotát és kórtörténetét, így ki tudjuk zárni egy esetleges kontraindikáció lehetőségét. ​Masszázs &Ecsetvarázs